onsdag 28 december 2011

Vad blir det av 1000 ideér?

Har sytt tröjor till barnen i julklappar, men den enda som blev riktigt bra var den i ekologiskt trikå från Swelogent. Återigen tänkte jag att det hade varit bra att sy tröjor i bra kvalite´för försäljning. Ordentliga tröjor, i ordentliga storlekar som håller i tvätt och för mycket användning. Har tänkt att jag kunde sy enfärgade och fått Patrik W att trycka de bilder som var populärast förra gången. De tröjor jag köpte in då - 2004(?) - var väldigt små i storlekarna, tyckte jag. Och/men kvalite´n var inget som de flesta kunderna uppskattade. Kanske en tiondel av alla. Mamma, som nu är en liten smal människa , har fortfarande sina tröjor och älskar dem.
Tänker mycket på att det är 20 år sedan jag öppnade, om jag ska ha nåt jippoaktigt på påsken - eller kanske något tema hela sommaren. Ångrar lite att jag tackade nej till den där dyyyyra annonsen. Lite. För jag hade ingen respons på den och då kan man inte ha en dyr annons. Alternativet i år blir då att annonsera hela sommaren i "vad händer". Den är prissatt efter efterfrågan. Vilket gör att påsk och juli är väldigt dyrt. Tål att tänka på.
Det som tål att tänkas på mest är att; de dagar jag inte sytt har jag inte haft alls så ont som vanligt.... Skit.
Och jag har ideér till tema på en bild utställning. medan jag tänker syr jag grytlappar - crazyquilt i jeans, återanvändning. Sånt behöver jag inte vara fruktansvärt koncentrerad för att göra.
 ja,ja, vad är väl en bal på slottet...

1 kommentar:


Bokmärket "Gå inte vilse i bokskogen" och ett äpple - masken Max äpple för bollek inomhus

Kassar, kassar, kassar

Vallmon blommar. Självsådda i år.

Populära inlägg