måndag 10 juni 2013

Medan jag syr i kväll...

hör jag Paul Simon. Jag gillar Paul Simon. Skulle så gärna vilja göra en liten ...ett litet sångprogram med några av hans ballader. Han skriver så bra texter. Det tänker jag på när jag syr.
Började på en ny bild nu ikväll. Ett barn i starkt solsken. Skrattade lite för mej själv när ansiktet klipptes till av ett par gamla ljusrosa sidenunderbyxor.Först tänkte jag behålla brodyren som var på - men det såg ut som om barnet fått en tatuering. Vi får se om jag fortsätter med den imorgon.






 Innan i helgen har jag jobbat med en gammal bildide´. För kanske två år sedan - eller mer, tog jag en bild av min frukost. det var låååångt innan det blev modernt att lägga ut vad man äter för nåt på nätet, typ facebook.
Jag tyckte bara att det inte var klokt, det jag såg framför mej; Kaffe, TreoComp och Proviva. Två skadliga saker som jag väger upp med en god. Planerar att göra bilden som någon slags utdrag ur en facebooksida, men det kräver några dagars funderingar. Förra veckan avslutade jag två bilder jag jobbat med under våren. "Nutidens upplysning" och....ännu ett självporträtt.Som ni kanske ser är det nålar i bilderna. Det ska rättas där, nån skugga eller så. Den svarta ramens tyg är svårt att hålla nere, medan jag går o tänker om den är klar får den ha nålar. Som ni förstår är här inte några besökande....



Man ser bilderna...JAG ser bilderna på ett annat sätt när jag ser dem här på datorskärmen. "En skugga där, varför är den linjen så markerad, Nä, det där ska jag ändra igen...."

1 kommentar:

  1. Härligt läsa om ditt arbete! Och så blir det så fint slutresultat! Väntar med spänning se dessa projekt i "fullskick"!♥

    SvaraRadera


Bokmärket "Gå inte vilse i bokskogen" och ett äpple - masken Max äpple för bollek inomhus

Kassar, kassar, kassar

Vallmon blommar. Självsådda i år.

Populära inlägg